Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам (вероятно) GTV...но имам и проблем...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам (вероятно) GTV...но имам и проблем...

Та май че вече съм собственик на една такава "техника" , карал съм я веднъж около 4-5 км. и съм я палил няколко пъти пред блока , но не пали и не работи добре , ще се опитам да опиша поведението на двигателя , максимално точно :

Пали трудно.

Отначало не държи ниски обороти , а като ги "държи" са нестабилни.

Не се форсира "чисто" до 2-3-4 хил. оборота.

Нямам опит с тази кола , не и знам историята , та ако може да ми помогне някой със съвет , ще съм благодарен...идеята ми е да отстраня проблема , без да я карам в сервиз , защото ще стане страшно вероятно?
    Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Провери на първо време как са ти кабели бобини свещи ,пропуск на въздух дебитомер и такива стандартни неща...
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Какво значи, че "май" си и собственик...?
      Колко време не е карана тая кола...?
      Най-добре я закарай на диагностика в хубав сервиз, където могат да я прегледат обстойно и има кажи всичко, което прави колата.
      Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 12:50.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
        Добре дошъл във форума.

Какво значи, че "май" си и собственик...?
        Колко време не е карана тая кола...?
        Най-добре я закарай на диагностика в хубав сервиз, където могат да я прегледат обстойно и има кажи всичко, което прави колата.
        Ами .. дал съм пари , колата е при мен от няколко месеца , не ми дават парите , значи съм собственик...така го мисля.

Мога да я закарам в сервиз , но знам че няма да се отнесат коректно с мене , вместо да ми изчистят дебитомера (примерно казано) и да ми вземат да речем...20лв. , ще ми обяснят че половината части по колата са за смяна...е затова не съм я закарал до сега.
        Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
          Ами .. дал съм пари , колата е при мен от няколко месеца , не ми дават парите , значи съм собственик...така го мисля.
          Дал си пари , обаче документите при тебе ли са , договор за колата имаш ли ?
          Ако не - Не си собственик .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Та май че вече съм собственик на една такава "техника" , карал съм я веднъж около 4-5 км. и съм я палил няколко пъти пред блока , но не пали и не работи добре , ще се опитам да опиша поведението на двигателя , максимално точно :

Пали трудно.

Нямам опит с тази кола , не и знам историята , та ако може да ми помогне някой със съвет , ще съм благодарен...идеята ми е да отстраня проблема , без да я карам в сервиз , защото ще стане страшно вероятно?
            Колега дай я на някой мераклия и не се тормози, твоята няма да стане така както я мислиш.
            Сега прочетох за документите, значи изобщо не се тормози . .
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

колеги той неви пита дали колата е негова ави попита дали някой е компетеннтен и даму помогне дая оправи!!!!
              ALFA ROMEO 156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от stil124 Покажи съобщение
                колеги той неви пита дали колата е негова ави попита дали някой е компетеннтен и даму помогне дая оправи!!!!
                Колега ТИ би ли ми отремонтирал колата ако си ми дал пари и чакаш да ти ги върна при положение ,че не си собственик на колата .

Нека да видим с какъв статус е автомобила първо после да се изказваме .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Пали трудно.

идеята ми е да отстраня проблема , без да я карам в сервиз , защото ще стане страшно вероятно?
                  Първоначално публикувано от stil124 Покажи съобщение
                  Интересно ми е кой от видните форумни майстори е завършил Хогуортс ???. Само той може да помогне....и да оправи колата в така поставената задачка
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 23:09.

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                    Дал си пари , обаче документите при тебе ли са , договор за колата имаш ли ?
                    Ако не - Не си собственик .

Е за това "май" съм собственик , но това е друга тема.
                    Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Колега съветвам те преди да си оправиш нещата с документите да не наливаш каквито и да е пари в колата, защото имам приятел който също си мислеше, че колата е негова, но му я взеха точно за 20 мин. И да не е съвсем спам провери маркуча за въздух дали не е пробит някъде.

Comment

Това авто форум ли е или кантората на нотариуса???

Или сме по-компетентни на тема собственост от колкото по автомобилите?
                        Все пак човека е пуснал темата в този раздел а не в общи приказки.Какво да ви каже по-подробно като го нападате за собственост!
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Абе хора , не ме мислете дали съм юредически , физически или какъвто и да е собственик , дайте акъл как най безболезнено от финансова гледна точка да я оправя тази кола , ако можете...не ме мислете да?

Колата е с метанова уредба , затова ме съблазнява .
                          Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Колата е с метанова уредба , затова ме съблазнява .
                            Еееееееее,това не трябваше да го казваш...сега никой няма да ти напише нищо ...все пак повечето като мен карат спортни (155к.с.) автомобили .Обида е да се сложи Газ,а какво остава за Метан...
                            Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                            ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

Това е една от колите които са ама най-най-най-неподходящите за пЕстене... Вервай ми, ще съжаляваш и много ще псуваш марката ако тръгнеш да я правиш с идеята, че ще караш супер еФтинджос кола, защото видиш ли била на метан... Просто не е това колата за такива истории...

Comment

Working...
                              X